пятница, 18 марта 2016 г.

Канікули

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ 
З 19 БЕРЕЗНЯ ПО 27 БЕРЕЗНЯ.




НА НАВЧАННЯ 28 БЕРЕЗНЯ НА 13.00 ГОД. 
УРОКИ ЗА РОЗКЛАДОМ. 
НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО ЗМІННЕ ВЗУТТЯ, ШКІЛЬНУ ФОРМУ І СПОРТИВНУ ФОРМУ.

понедельник, 14 марта 2016 г.


Представляємо вашій увазі новий дитячий журнал "Куля"
«Куля» — журнал, який навчає та розважає, відкриває багато нового та цікавого, розвиває інтелект і приносить радість своїм читачам.
З «Кулею» ти дізнаєшся про найновіші та найцікавіші мультфільми, поринеш у світ мандрів замками нашої Батьківщини, дізнаєшся про розмаїття світу природи та найголовніше — подружившись із «Кулею» ти зможеш сам потрапити на сторінки журналу, розповісти про себе, свої захоплення, особливі знання та вміння. А ще «Куля» завжди пропонує багато різноманітних ігор, головоломок, веселих завдань та конкурсів, беручи участь у яких, ти зможеш щомісяця отримувати чудові призи!



воскресенье, 13 марта 2016 г.

Екскурсія

В суботу, 12 березня, наш другий клас відвідав Вінницький обласний краєзнавчий музей. Таких зачарованих поглядів і уважних слухачів давно тут не було! Дякуємо нашому екскурсоводу за цікаву розповідь! За годину ми ми здійснили захоплюючу подорож віж мамонтів і первісхих людей до наших днів!








Запрошення

ШАНОВНІ БАТЬКИ!
МИ ЗАПРОШУЄМО ВАС НА БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ, ЯКІ ВІДБУДУТЬСЯ 16 БЕРЕЗНЯ (СЕРЕДА) О 18.00 ГОД. 
У КАБ. №6 НА І ПОВЕРСІ.
11 березня Кушнірук Марина і Механічева Олександра приймали участь в конкурсі, присвяченому дням пам'яті відомого поета і художника Т. Г. Шевченка. 
Величезна подяка нашим дівчаткам!